Wat is het beste moment om te sporten? 'Je kunt je lichaam sturen'
Weetjes
Jul 09, 2020 - 3:25 pm

Voor of toch juist na het ontbijt, in de middag of voor het avondeten. Maakt het voor je gezondheid uit op welk moment je sport?

Zo kan de overheid elektrisch rijden ook stimuleren
Weetjes
Jul 07, 2020 - 11:25 am

Het merendeel van de elektrische voertuigen wordt vooralsnog gekocht of geleased vanwege bepaalde voordelen. Voor de zakelijke rijders is dat een lagere bijtelling, voor particulieren sinds kort een aanschafsubsidie. Het verstand en de portemonnee lijken...

Hoeveel verdienen... een horecabedrijfsleider en een gemeenteambtenaar?
Weetjes
May 20, 2020 - 3:19 pm

Over geld praat je niet. Ons salarisstrookje is een taboeonderwerp. Terwijl we maar al te graag zouden weten: waar moeten zij het maandelijks van doen? Daarom vraagt NU.nl het voor je. Met deze week: de bedrijfsleider in de horeca en de senior projectmana...

Barbecueën met briketten, houtskool of toch echt hout?
Weetjes
May 15, 2020 - 11:26 am

Ga je barbecueën, dan doe je er goed aan vooraf niet alleen te bedenken wát je gaat grillen, maar ook hoe. Want wat is beter: briketten, houtskool of echt hout? NU.nl legde de vraag voor aan twee experts.

'Als ik dit had geweten, was ik die onderneming nooit begonnen'
Weetjes
May 12, 2020 - 2:42 pm

Ze droomden er al langere tijd van, maar deze drie mensen lieten hun droom begin dit jaar eindelijk waarheid worden: je eigen bedrijf beginnen. En toen kwam het coronavirus om de hoek kijken.