Winkels weten niet wanneer nieuwe Xbox en PlayStation weer op voorraad zijn
Technology
Nov 19, 2020 - 11:36 am

De Xbox Series X en S en de PlayStation 5 zijn alle drie te koop, maar vrijwel overal zijn de consoles uitverkocht. Er is grote onduidelijkheid over wanneer de voorraden weer toereikend zijn.

The Last of Us Part II ontvangt meeste nominaties voor Game Awards
Technology
Nov 19, 2020 - 11:36 am

The Last of Us Part II is met tien nominaties het meest genomineerde spel van The Game Awards, het jaarlijkse prijzengala van de game-industrie. De organisatie maakte woensdagavond alle nominaties bekend.

'Huawei verkoopt smartphonemerk Honor voor 12,8 miljard euro'
Technology
Nov 10, 2020 - 12:40 pm

De Chinese smartphonefabrikant Huawei is van plan om zijn merk Honor te verkopen voor 100 miljard yuan (12,8 miljard euro), meldt persbureau Reuters op basis van anonieme ingewijden.

Politieke advertenties Biden geblokkeerd door technische fout Facebook
Technology
Oct 30, 2020 - 9:51 am

Door een technische fout blokkeerde Facebook deze week per ongeluk politieke advertenties van onder anderen de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden. Dat schrijft het bedrijf in een blogpost.

Duitsland onderzoekt Amazon en Apple voor weren onafhankelijke verkopers
Technology
Oct 30, 2020 - 9:49 am

De Duitse mededingingsautoriteit is een onderzoek naar Amazon en Apple gestart. Het onderzoek gaat over een beleid van Amazon, waardoor onafhankelijke verkopers geen Apple-producten mogen verkopen. Dat schrijft Bloomberg donderdag.