Beleggers zetten zich schrap
Commodities and Stock
Jun 12, 2018 - 1:22 pm

Wordt deze week de belangrijkste van het jaar voor de wereldeconomie? Dat vragen de strategen van Bank of America zich af voorafgaand aan de belangrijke gebeurtenissen die de komende dagen op het programma staan.

Koers Bitcoin daalt flink na hack in Zuid-Korea
Commodities and Stock
Jun 12, 2018 - 12:42 pm

ZUID-KOREA - De koers van de digitale munt bitcoin is scherp gedaald na een hack bij een handelsplatform voor cryptomunten in Zuid-Korea, genaamd Coinrail. Ook andere digitale valuta's zoals ethereum en ripple leverden flink aan waarde in.

'Markt heeft productieverhoging OPEC juist nodig'
Commodities and Stock
Jun 11, 2018 - 11:11 am

Oliehandelaren kunnen ontspannen adem halen. Er is geen reden om bang te zijn voor een toename van het aanbod van ruwe olie wanneer 's werelds grootste producenten later deze maand in Wenen bijeenkomen.

'S&P kan dit jaar nog naar 3.200 punten'
Commodities and Stock
Jun 11, 2018 - 11:01 am

De volatiliteit in de eerste helft van het jaar zet de toon voor de 'volgende etappe hoger' op de aandelenmarkten. Dat beweert de prominente aandelenstrateeg Tony Dwyer van Canaccord Genuity.

ECB laat zich niet van de wijs brengen door Italië
Commodities and Stock
Jun 08, 2018 - 12:37 pm

Diverse centrale bankiers hebben deze week aangeven dat het omvangrijke opkoopprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) nu toch echt zijn langste tijd heeft gehad.