Trainer Bruce moet vlak na overname door Saoedi's vertrekken bij Newcastle
Sport
Oct 20, 2021 - 8:42 am

Steve Bruce is niet langer de trainer van Newcastle United. Het vertrek van de zestigjarige Engelsman was haast onvermijdelijk nadat de Premier League-club was overgenomen door een steenrijk consortium uit Saoedi-Arabië.

NBA-ster Irving denkt dat hij mogelijk gedemoniseerd wordt om weigeren vaccin
Sport
Oct 14, 2021 - 9:05 am

Kyrie Irving weigert nog altijd een coronavaccin te nemen, ook nadat zijn club Brooklyn Nets bekendmaakte dat hij niet kan spelen en trainen met zijn ploeggenoten. De NBA-ster houdt er rekening mee dat hij door de buitenwacht gedemoniseerd zal worden.

Eerste Tour de France voor vrouwen over acht etappes eindigt op La Planche
Sport
Oct 14, 2021 - 9:03 am

De eerste editie van de nieuwe versie van de Tour de France voor vrouwen telt acht etappes en eindigt met een rit naar La Planche des Belle Filles. Dat bleek donderdag bij de bekendmaking van het parcours door Tour-organisator ASO.

Ronaldo nadert de 800 doelpunten: 'Zit in mijn DNA om nooit tevreden te zijn'
Sport
Oct 13, 2021 - 8:47 am

Met een hattrick tegen Luxemburg (5-0) zorgde Cristiano Ronaldo dinsdag opnieuw voor een record. De mijlpaal van achthonderd treffers komt bovendien steeds dichterbij voor de 36-jarige Portugees, die hongerig naar succes blijft.

Israël wil samen met Arabische landen WK voetbal in 2030 organiseren
Sport
Oct 13, 2021 - 8:46 am

Israël overweegt zich samen met de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein kandidaat te stellen voor de organisatie van het WK voetbal in 2030. FIFA-voorzitter Gianni Infantino bracht dinsdag een bezoek aan Israël.