Netflix haalt veel meer abonnees binnen dan verwacht door Squid Game
Technology
Oct 20, 2021 - 8:40 am

Netflix heeft in het derde kwartaal veel meer abonnees binnengehaald dan het bedrijf zelf had verwacht. Het streamingplatform kreeg er 4,4 miljoen abonnees bij. Dat is dubbel zoveel als in dezelfde periode vorig jaar.

Facebook krijgt boete van ruim 50 miljoen pond opgelegd door Britse waakhond
Technology
Oct 20, 2021 - 8:40 am

Facebook moet ruim 50 miljoen pond (bijna 60 miljoen euro) betalen aan de Britse marktwaakhond Competition and Markets Authority (CMA). Het bedrijf heeft opgelegde regels rondom het onderzoek naar de overname van filmpjesdienst GIPHY overtreden, stelt de...

Apple zou AirPods ontwikkelen die als gehoorapparaat kunnen dienen
Technology
Oct 14, 2021 - 9:00 am

Apple werkt aan gezondheidsfuncties voor AirPods. Het gaat onder andere om opties die ervoor moeten zorgen dat de oortjes als gehoorapparaat kunnen dienen, meldt The Wall Street Journal woensdag op basis van interne documenten die de krant heeft ingezien.

Star Trek-acteur William Shatner (90) maakt succesvolle vlucht naar de ruimte
Technology
Oct 14, 2021 - 8:56 am

Ruimtevaartbedrijf Blue Origin heeft woensdagmiddag voor de tweede keer toeristen naar de rand van de ruimte gestuurd. Aan boord van de raket was onder meer de negentigjarige William Shatner, die jarenlang Captain Kirk speelde in de serie Star Trek.

Rusland niet welkom op internationale top over cybercriminaliteit
Technology
Oct 13, 2021 - 8:45 am

De Verenigde Staten organiseren deze week een tweedaagse digitale top om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging van gijzelsoftware en andere cybermisdaden. Rusland, het thuisland voor veel cyberbendes en ransomwaregroepen, is niet uitgenodigd.