Sociale videoapp TikTok heeft 3,5 miljoen Nederlandse gebruikers
Technology
May 20, 2020 - 3:28 pm

De app TikTok telt in Nederland 3,5 miljoen gebruikers, blijkt uit officiële cijfers van het bedrijf die door Emerce zijn ingezien.

Drie nieuwe aanhoudingen in zaak grootschalige drugshandel via darkweb
Technology
May 20, 2020 - 3:27 pm

In een onderzoek naar grootschalige drugshandel op het darkweb zijn opnieuw drie verdachten aangehouden, meldt het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag. Het gaat om een 33-jarige man uit Rotterdam en een vader en zoon (59 en 30 jaar) uit Spijkenisse.

Hoeveel verdienen... een horecabedrijfsleider en een gemeenteambtenaar?
Weetjes
May 20, 2020 - 3:19 pm

Over geld praat je niet. Ons salarisstrookje is een taboeonderwerp. Terwijl we maar al te graag zouden weten: waar moeten zij het maandelijks van doen? Daarom vraagt NU.nl het voor je. Met deze week: de bedrijfsleider in de horeca en de senior projectmana...

KLM stelt vrijwillige vertrekregeling open voor al het personeel
Economic Analyses
May 19, 2020 - 3:48 pm

KLM stelt de vrijwillige vertrekregeling, die eerder al op beperkte schaal bestond, met ingang van 1 juni open voor al het personeel. De maatschappij anticipeert daarmee op verdere inkrimping van het personeelsbestand in verband met de gevolgen van de cor...

Selectie, staf en directie van PSV staan salaris af tijdens coronacrisis
Sport
May 19, 2020 - 3:46 pm

PSV heeft besloten om tijdelijk een deel van het salaris van de spelers, technische staf directie en overige medewerkers in te houden. De club geeft daarmee gehoor aan het advies van diverse belangenverenigingen.