Manchester City verlengt contract manager Guardiola met twee jaar
Sport
Nov 19, 2020 - 11:37 am

Josep Guardiola heeft donderdag zijn contract bij Manchester City met twee jaar verlengd. De Spanjaard is daardoor tot de zomer van 2023 aan de Engelse topclub verbonden.

Winkels weten niet wanneer nieuwe Xbox en PlayStation weer op voorraad zijn
Technology
Nov 19, 2020 - 11:36 am

De Xbox Series X en S en de PlayStation 5 zijn alle drie te koop, maar vrijwel overal zijn de consoles uitverkocht. Er is grote onduidelijkheid over wanneer de voorraden weer toereikend zijn.

The Last of Us Part II ontvangt meeste nominaties voor Game Awards
Technology
Nov 19, 2020 - 11:36 am

The Last of Us Part II is met tien nominaties het meest genomineerde spel van The Game Awards, het jaarlijkse prijzengala van de game-industrie. De organisatie maakte woensdagavond alle nominaties bekend.

'De coronapandemie heeft het complotdenken aangewakkerd'
Preventive Healthcare
Nov 19, 2020 - 11:33 am

QAnon, klimaatontkenning, het 5G-netwerk als veroorzaker van corona en corona als biologisch wapen: is de complottheorie in opmars? En hoe ontstaan die theorieën eigenlijk? Samenzweringstheorie-onderzoeker Jan-Willem van Prooijen: "Complotdenken is een so...

Regerend wereldkampioen Marc Márquez dit jaar niet meer in actie in MotoGP
Sport
Nov 10, 2020 - 12:43 pm

Marc Márquez komt dit jaar niet meer in actie in de MotoGP. De 27-jarige Spanjaard brak afgelopen zomer tijdens de openingsrace van het seizoen zijn arm en is nog altijd aan het revalideren.