Alle 684 leden 'Vuelta-bubbel' testen negatief op corona op eerste rustdag
Sport
Oct 27, 2020 - 8:33 am

De eerste rustdag van de Vuelta a España heeft geen enkele positieve coronatest opgeleverd. Alle 684 renners, stafleden en andere mensen in de 'Vuelta-bubbel' beginnen dinsdag dan ook aan de zevende etappe.

T-Mobile biedt vanaf nu landelijk 5G-netwerk aan
Technology
Oct 27, 2020 - 8:31 am

T-Mobile heeft bekendgemaakt vanaf dinsdag landelijke 5G-dekking aan te bieden. Het gaat vooralsnog om een eerste versie van 5G met een kleine snelheidsverhoging.

'Samsung krijgt toestemming van VS om schermen aan Huawei te verkopen'
Technology
Oct 27, 2020 - 8:29 am

Samsung Display heeft van het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken een licentie gekregen waarmee de schermtak van Samsung weer oledschermen aan Huawei mag verkopen, meldt ZDNet dinsdag op basis van ingewijden.

Finnair verkoopt vliegtuigmaaltijden in supermarkt om werk te behouden
Economic Analyses
Oct 26, 2020 - 4:02 pm

De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair heeft een nieuwe manier gevonden om werkgelegenheid te behouden. Het bedrijf verkoopt nu maaltijden uit de businessclass aan supermarkten. In een paar dagen tijd zijn er al 1.600 van verkocht en is de cateringafdeli...

Doelman Vorm (37) zet per direct punt achter loopbaan
Sport
Oct 26, 2020 - 4:01 pm

Michel Vorm heeft per direct een punt achter zijn loopbaan gezet. De 37-jarige doelman was transfervrij na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur afgelopen zomer en gaat dus niet meer op zoek naar een nieuwe club.