De gouden leestip: 'Bedrijven zonder missie redden het niet'
Tips & Tricks
Dec 28, 2021 - 8:36 am

Een succesvol bedrijf oprichten gaat met vallen en opstaan. Gelukkig zijn er tal van boeken over ondernemen die je verder kunnen helpen. In De gouden leestip vertellen ondernemers over het boek dat hen het meest heeft gebracht. Deze week Bert van Son, die...

Dit kun je doen als je nieuwe baan tegenvalt
Tips & Tricks
Dec 15, 2021 - 11:19 am

Beginnen aan een nieuwe baan is leuk en spannend. Maar wat als je geen klik hebt met de collega's of het werk niet echt de uitdaging biedt die je zocht? Hr-expert Hijmen Vos en loopbaancoach Femke Derksen weten er wel raad mee.

Doe jij deze dingen al om energie te besparen?
Tips & Tricks
Dec 06, 2021 - 10:21 am

Energie besparen is belangrijker dan ooit. Voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. En het is ook nog eens heel makkelijk, als je weet waar je op moet letten. Met deze 5 tips bespaar je eenvoudig op je energiekosten.

Met deze tips kun je (zelfs in de dure decembermaand) onzichtbaar sparen
Tips & Tricks
Dec 06, 2021 - 10:08 am

Veel mensen sparen voor pensioen, een buffer of lange reis. Maar sparen én dat ook volhouden is lang niet altijd makkelijk, zeker in de dure decembermaand vliegt het geld eruit. Experts delen hun beste tips om 'onzichtbaar' te sparen en zo toch een buffer...

Werkweken van 80 uur, hoe hou je dat vol? 'Mijn sociale leven is nul komma nul'
Tips & Tricks
Oct 20, 2021 - 8:37 am

Een werkweek van veertig uur, dat vinden velen onder ons al best lang. Maar er zijn ook Nederlanders die doorgaan als anderen op de bank neerploffen en weken draaien tot wel tachtig uur. Drie van deze workaholics vertellen hoe ze dat volhouden.