Langeafstandsrelatie door coronacrisis: 'Creëer samen nieuwe rituelen'
Algemeen
May 12, 2020 - 3:32 pm

Sommige stellen zijn door de coronacrisis overvallen door een nieuwe realiteit: de langeafstandsrelatie. Misschien zit een van de twee nog altijd vast in het buitenland. Of valt je wederhelft onder de risicogroep. Hoe ga je om met de afstand als je gewend...

EU-leiders worden het niet eens over steunpakket
Algemeen
Mar 27, 2020 - 11:12 am

De leiders van de 27 EU-landen zijn het donderdagavond niet eens geworden over een pakket aan economische steunmaatregelen om de gevolgen van de coronacrisis te verzachten. Ze hebben wel afgesproken om over twee weken een nieuwe poging te ondernemen.

'Chinese economie krimpt 9 procent in eerste kwartaal door coronavirus'
Algemeen
Mar 17, 2020 - 10:33 am

De Chinese economie zal aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 met 9 procent gekrompen zijn ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder, voorspelt de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs dinsdag. Eerder ging de bank nog uit van een groei va...

Alle ATP-toernooien de komende zes weken afgelast wegens coronavirus
Algemeen
Mar 12, 2020 - 3:16 pm

Tennisbond ATP heeft besloten om alle toernooien de komende zes weken af te gelasten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dit betekent dat er tot de week van 20 april geen tenniswedstrijden worden gespeeld bij de mannen.

Indiërs verbranden 'coronademon' tijdens Holifeest
Algemeen
Mar 11, 2020 - 3:53 pm

Het Holifeest werd dinsdag in India gevierd ondanks de angst voor het coronavirus. Bij de viering van dit lentefeest gooien hindoes gekleurd poeder de lucht in. Hiermee verdrijven ze het kwaad en wordt de samenleving 'vernieuwd'.