Wie is de perfecte leider?
Local Learning
Jul 10, 2019 - 12:41 pm

Voor het succesvol opereren van organisaties is het belangrijk dat de juiste leiders aanwezig zijn. Maar wie is een juiste of perfecte leider? En hoe kunnen zij voor de beste resultaten zorgen en tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers stimuleren?

Suriname Innovation Academy
Local Learning
Oct 27, 2017 - 1:40 pm

Vandaag in het programma 'Local Learning' hebben wij een interview met mw. Ir. Glynis Darmohotoemo, directeur van Stichting Business Innovation, die ons meer informatie zal geven over één van de outlets van de stichting nl. Suriname Innovation Academy.

Wereldhandelsorganisatie ziet wereldhandel flink aantrekken
Trade Blocks
Sep 21, 2017 - 9:46 am

De Wereldhandelsorganisatie (WTO) verwacht dat de wereldhandel dit jaar fors zal aantrekken. De verwachte groei voor dit jaar is verhoogd van 2,4 procent naar 3,6 procent. De verhoging volgt op hoger dan verwachte groei in de eerste helft van het jaar, me...

CARIFESTA XIII openingsceremonie is uitgesteld
Trade Blocks
Aug 18, 2017 - 3:18 pm

BARBADOS – De openingsceremonie die gepland was voor vandaag, is uitgesteld door de Tropische storm ‘Harvey’. Dit maakte de minister van Cultuur, Sport & Jeugd van Barbados, Stephen Lashley, gister bekend.

Innovatie opendag
Innovations
Apr 19, 2017 - 3:41 am

De essentie van deze opendag is om ontwikkeling opgang te brengen voor en door de Surinaamse gemeenschap. Heeft u bijvoorbeeld: - Ooit iets uitgevonden? - Een creatief idee? - Zelfs iets nieuws bedacht? - Een ontwerp dat de wereld nog niet kent?...